Песните си те създават с любов, с огромно внимание към детайла и точен поглед върху съвършеното цяло, което винаги е резултатът с музиката на hug or handshake.

Групата вече има албум – "Once Upon a Pink Sedan", няколко видеа, както и видео поредица, от която новият им сингъл "Jacuzzi Heart" е третата част. Тяхната инди рок музика е със съвременно звучене и с нотки от края на 80-те и 90-те години. Тя звучи толкова привлекателно, че би била определена като популярна. „Все по-малко и по-малко ни е неудобно песните ни да се възприемат като поп музика.“ – казва Антон Георгиев в студиото ни.

За прецизността на работата върху песните посочва: „Когато слушаме и започнем да настръхваме, значи песента е готова.“ hug or handshake ще излязат за първи път на сцената на Sofia Live Club на 30 април.

До Антон Георгиев и Петър Трифонов ще бъдат Виктор Иванов – бас китара, и Ник Николаев – барабани, който получи четири пъти „Да“ от журито на „България търси талант“ за звездното си представяне.

На концерта ще чуем целия албум, както и чисто нови песни. На реакцията на публиката музикантите ще гледат като на ориентир за своето развитие.

Интервю на Светослав Николов: