Факт е четвъртият сингъл Supernova“  от предстоящия албум  на дамското трио “VIVA“ . Режисьор на ефектното видео е Боян Карамфилов. Оригиналната режисьорска идея в клипа, са екстравагантни визии и динамичните танци под хореографията на Реми Тоин, в контраст с необичайните „промишлени“ локации. Снимките са направени в каменна кариера до село Яна, разкрива Виктория Ехиянова. „Мястото контрастира с нашите визии“, заяви тя в ефира на bTV Radio. Според Йоана Великова, „локацията със сигурност не е просто декор“.Виктория Чешмеджиева подчерта, че „в тази песен имаме доста сериозна хореография. Теренът е промишлен, с доста пясък, камъни и неравни повърхности. Спъвахме се и падахме, но се справихме“. Тя призна, че е имало много трудности, тъй като „нито една от нас трите не е танцьорка.

Автори на песента са: музика - Славчо Николов /Б.Т.Р., текст - Яна Николова, аранжимент Славчо Николов и Алекс Нушев, които описват като "сплотен и невероятен екип".

„Supernova е взривоопасна, уверена в себе си жена, която не влияят й малките лъжи и интриги", разказват момичетата. Според тях, тя е пълна противоположност на героинята от хита им „Птица в клетка“. Трите очарователни дами работят в посока да бъдат като своята лирическа героиня.

“VIVA“ повдигнаха завесата около звукозаписната продукция, която подготвят. „Песента, която носи името на албума, вече е издадена, но няма да издадем заглавието“, казват те.

Името им нашумя в телевизионния формат "Гласът на България" по bTV. „Това ни даде сила и увереност, че можем да работим занапред", твърдят ослепителните млади дарования. Според тях, телевизионните музикални формати са "трибуна, на която те виждат много повече хора, отколкото на конкурсите". Убедени са, че не трябва да се разчита само на форматите, а "да работиш и надграждаш себе си".

През месец Май предстоят следните концерти на „VIVA“: на 21 май - гр. Елена, по повод празника на града и на 28 май- София, клуб RockIT, клубен концерт. В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни  „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „ Дива река“, „Неон“, „Supernova“, както и удивителни акапелни изпълнения.

„VIVA“ е в състав- Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. „VIVA“ се сформира през 2012 г. Занимават се с музика от 4-годишна възраст. Носители са на много национални и международни награди. Музикален продуцент и мениджър на момичетата е Славчо Николов/ Б.Т.Р. с когото записват и песните за дебютния си албум. От 2021 година, момичетата са студентки редовно обучение: Виктория Чешмеджиева - УНСС специалност “Медия икономика”, Йоана Великова - УНСС специалност “Журналистика“, Виктория Ехиянова - Национална музикална академия “Панчо Владигеров” специалност “Поп и джаз пеене”.

VIVA  „Supernova: Музика – Славчо Николов, Текст – Яна Николова, Аранжимент – Славчо Николов и Алекс Нушев, Продуцент – Трио VIVA