След “А дано ама надали?”/с участието на Venzy/ и “На ръба на лудостта” Графа и Михаела Филева отново са заедно в новото парче „Адженда“.  “Заявка за летен хит”, “лятна бомба”, “свежо” са само част от коментарите в социалните мрежи, свързани с новата песен. „Феновете ни отдавна питаха кога ще имаме втори-трети проект“, разкри Влади Ампов-Графа в ефира на bTV radio.

„Моята Адженда е в главата ми“, признава той, както и че вдъхновението му е дошло от изрядния график на Михаела. „Наистина съм много организирана. Ако има нещо, което променя играта, това е, че успявам в 24 часа да вместя 30“, заяви Филева. „„Адженда“ е страхотно парче и когато го чух, веднага се влюбих и си казах, че веднага скачам вътре. Музиката и текста са на Графа. Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а хореографията е на Радостина Точева“, допълни певицата.

            „Най-добрата рецепта за хит е, когато музиката е създадена с хубава емоция, добро настроение, чисти мисли, а не просто с усещане за правене на пари“, подчерта Графа. „Рецептата е хората да те припознават искрено и това да го правиш с много желание. Затова обичам да правя песни с Графа, тъй като той е от хората, които учат на работна етика в тази посока“, добави Михаела Филева.

„Хиксът беше дълъг в нашата Адженда. Шегувам се, че за зимата трябва да си закупим доста буркани с мед. Дано да не съм прав!“, поясни Влади Ампов-Графа. По думите му,  „концертите са на 50 процента, което е странно, защото други събития са на 100… Научихме се да оцеляваме в това време и да правим турнета в такива обстановки“, каза още  Графа. „За нас като артисти ни е много хубаво да се качваме на сцената. Като фен, искам да ходя на концерти и да гледам любимите си изпълнители“, смята Михаела Филева.

Двамата обичани изпълнители започнаха своите летни турнета. Михаела Филева изнася концертите“Ин и Ян” с диригента Максим Ешкенази, а Графа продължава със своите изяви на сцената на 22 и 23 юли от 20 ч. на Sofia Summer Fest.

Чуйте какво още споделиха Влади Ампов-Графа и Михаела Филева пред Георги Митов в интервюто си bTV radio: