"През 2022г. започна възраждането на поп-музиката. По време на пандемията имаше застой,  но започнаха да се случват нови неща на българска сцена". Това заяви в ефира на bTV Radio Владимир Ампов-Графа. Той представи новата си песен "Алиби", която изпълнява в дует с Надежда Александрова-Nicka, като парчето е включено в последния му звукозаписен проект "Вековна гора".  "Nicka участва в сезона на "Гласът на България" по bTV, в който бях жури. Тя пее страхотно и свири на пиано, композира, занимава се с бийтове. Това ме впечатли, както и супер характерния й начин на пеене", коментира обичаният български музикант и продуцент. "660 хиляди сингъла се появяват всеки ден по света", отбеляза той.

Чуйте цялото интервю на Георги Митов с Владимир Ампов-Графа, разположено в звуковия файл:

Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион „Васил Левски“. Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

„Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион „Васил Левски“ – с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове – песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само преди две седмици той представи “Вековна гора”, колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти.

Билетите за най-мащабното събитие в кариерата на българския топ изпълнител, което ще се състои на 30 септември, вече са в продажба в системата на Ивентим.