Седмият сезон на най-българското риалити – „Фермата“, ще предложи на потребителите на bTV Media Group нова уникална комбинация от неповторима емоция, съчетана с образователни елементи, въведени от активни модели за подражание и творчески предизвикателства, при които състезателите ще надхвърлят своите граници.

След изключително силния 6-ти сезон, посветен на сбъдването на една мечта независимо от затрудненията, през които минаваме, идва моментът за нова и възвишена кауза. „Фермата“ ще обърне поглед към вярата в по-доброто бъдеще, вярата в ценностите и вярата, че обединени можем да постигнем всичко.

„Фермата 7“ ще излезе извън рамките на тв ефир със своята традиционна рубрика по bTV Radio „Българи с посока.

Всяка седмица в сряда ефирът на bTV Radio ви среща с личните истории на успели българи. Вдъхновени от най-българското реалити в телевизионния ефир „Фермата“, продължаваме да реализираме радиорубриката "Българи с посока", която цели да покаже инетерсни теми, значими за голяма част от населнието ни. 

 

С всички слушатели споделяме също и историите на редица мечтатели, които са успели да реализират мечтите си. Чрез гостуванията представяме своя прочит на основните мотиви, заложени в телевизионния формат „Фермата“.

Очертаваме визия за развитието на България и бизнеса тук, както и за подобряване на качеството на живот в страната ни.