Доброто лято изисква качествено парти. Е, погрижихме се за цял паметен уикенд! На 20-ти и 21-ви август Бургас и неговите парти хора ще могат да избухнат сериозно на две доста горещи фиести, на една от най-приятните открити сцени в града – Летният театър в Морската градина. Първата вечер ще събере за първи път на едно място топ звездите на родния и братския македонски трап, а на следващия ден зад микрофона и елитното настроение ще застанат класиците на бг хип хопа.

В петък, 20-ти август, всички са поканени на Milkiss Summer Trap. Вратите отварят в 19:00, а начало на танците ще даде младата звезда на Адаманд, Ina Gallardo. Купонът продължава с македонското трап дуо 2Bona, EMIL TRF и, разбира се, момчето, което говори трап с морето – самият V:RGO. Специално участие ще имат балет Нова и DJ MONEYSTAXS, който идва с нов микс за събитието, което ще се проведе с подкрепата на любимата парти закуска, кексчетата Milkiss.

В събота пък, 21 август, на сцената на Летния ще се качат Ицо Хазарта и неговият човек Homelesz, за да превърнат вечерта в незабравимо ELIT HIP-HOP CLASSICS парти с мега вкусни изненади от Elit Nuts. Зад пулта тази вечер ще бъде DJ CASS, ще има и балет, разбира се!