bTV Radio е подготвило нова радиорубрика, посветена на най-интересното от Световното първенство в Катар 2022. Под името „До последната минута“, поредицата с водещ новинарят на bTV Radio Group Огнян Гунчев стартира от днес в ефира на музикално-информационното радио. Анализи и коментари за актуалните мачове в реално време очакват всички слушатели, тъй като програмният сегмент ще се излъчва в 16:30 ч. всеки делничен ден до края на Мондиала.

Част от радиорубриката ще бъдат също и спортните журналисти на bTV Илия Илиев, Валери Генов, Калоян Кюркчиев, които ще се включват с кратки репортажи за конкретни футболни срещи и по различни любопитни теми от спортния форум. В „До последната минута“ запалянковците ще могат да чуят още и разговори с експертни гости, както и друга малко известна информация за различните отбори, участващи в 22-орото поред Световно първенство по футбол.

Следете епизодите на „До последната минута“ в ефира на авторското следобедно предаване „За града“ по bTV Radio и онлайн на www.btvradio.bg