Българският изпълнител Жан Маринов, известен повече като ЖАН МАР, пусна нова песен с името "Fallin". Парчето комбинира текст и музика на самия Жан Мар, аранжимента на Тошо Колев(Jeremy?) и записите на Георги Станев (Гого). Песента е препратка към звука на рок музиката от 2000-та година и носи носталгията по отминалата любов. „Историята на песента е за усещането, че някой мисли за теб, въпреки месеците и годините, които са отминали след последната дума по-между ви. Усещането, че въпреки разделени и в обятията на друг, белезите са тънката нишка на свързване между хората.“ – разказва певецът.

Песента излезе с клип, за който ЖАН МАР работи с режисьора Георги Врабчев. Видеото разказва историята на момче и момиче в разгара на любовта си. В края на песента обаче става ясно, че това са само спомени, които минават през главата на изпълнителя, и за които той мисли не с тъга, а с усмивка. Фразата в парчето "Ако падна, ще ме види ли някой" символизира чувството, че понякога, когато летим всъщност стремглаво падаме и се сблъскваме с реалността.


Певецът, който от години живее и твори в Швейцария, се прочу преди 8 години с песента си "Спомени" по стиховете на Петя Дубарова („Недосегната“). С талантливата поетеса, напуснала твърде рано този свят, го свързва къщата – днес музей, в Бургас, построена преди години за неговия дядо – първия й собственик. Жан се познава със сестрата на Петя – Елица, а за песента по стиха на Дубарова казва, че тя „сама го е избрала“.