Тази вечер зрителите на bTV ще проследят последното кулинарно съревнование в този сезон на предаването “MasterСhef”. Трима души – двама мъже и една жена, ще се изправят за последно пред журито, за да се реши кой от тях ще получи голямата награда от 100 000 лева.

И тримата са имали различни професии, преди да се насочат към кулинарното предаване. Те споделиха как официалната им работа им е помогнала да стигнат до финала.

Мария Жекова е кулинарен фотограф и счита, че това ѝ е помогнало да оценява по-добре външния вид на храната. Тя се е научила, че не е достатъчно една храна да е вкусна, но трябва ѝ да е красиво поднесена.

Стилиян Желязков е актьор и като такъв едно от най-важните неща за него е импровизацията. А това е важно както на сцената, така и в кухнята.

Мартин Банков е шофьор и счита, че най-важното, което професията му е дала, е много свободно време, в която да експериментира и да развива готварските си умения.

Тази вечер един от тримата ще получи наградата от 100 000 лева и ще има възможност да сбъдне мечтата си. Финалът на предаването е от 21 часа.