Игудесман и Джу (IGUDESMAN & JOO), изумителното дуо класически музиканти, чиито концерти са пищна експлозия от виртуозност и комедия, а концертите им разпродават от камерни зали до арени, ще свирят за пръв път в България на 20 декември от 19:30 часа по покана на BGTSC.

По този повод двамата музиканти се обърнаха към българската публика в специално видеообръщение, което можете да видите тук:

Концертът в зала България e премиера и част от празничното коледно турне на Игудесман и Джу “A Little Silent Night Music” („Малка тиха нощна музика”). Двамата весели виртуози обещават, че в програмата ще влязат както щури интерпретации на коледни и новогодишни класики, така и техни авторски празнични композиции. Или накратко – чака ни вечер с коледна веселба, виртуозна музика и щедри порции смях!

Билетите са на изключително достъпните цени от 55 до 110 лева в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна и на билетната каса в зала България. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!