Знаете ли, че 1/3 от храната ни зависи от опрашването на пчелите?

bTV Radio те кани да се включиш в играта на Осинови кошер и Фермата по bTV, където тази година участниците ще се грижат за два пчелни кошера!

Включи се и ти и нека заедно помогнем на пчелите! Осинови кошер и получавай 100% чист мед с доказан произход! Избери здраве за теб и твоето семейство, спаси над 60 000 пчели и се радвай на вкусен мед всеки ден!

Влез на https://fermata.btv.bg/, прочети повече за лечебните свойства на меда, отговаряй на седмичните въпроси и участвай за сладки награди от Истински мед!

Здраве за теб. Живот за пчелите

Платформата Истински мед позволява на всяко българско семейство да има 100% чист и качествен мед в своя дом. Научно доказани са полезните свойства на меда за нашия организъм и колко е лесно да получим здраве в бурканче. Медът е суперхрана и неслучайно е наричан „течно злато“ - той съдържа над 20 полезни вещества, сред които витамини, минерали и ензими.

С програмата “Осинови кошер” вече е лесно да подсигурим на семейството си силен имунитет през цялата година, а не само през зимата. Всяко бурканче мед директно финансира своя производител, като му дава сигурност и време да се грижи за своите пчели. А вие получавате вкусен мед директно до вашия дом, възможността да се срещнете със своя пчелар и да посетите вашия осиновен кошер.

 

Играй за сладки награди всяка седмица, като се включиш в online quiz-а на Истински мед! Отговори правилно на въпросите и спечели ЕДИН от ТРИ подаръчни пакети - всяка седмица!

Прочети статиите и научи интересни факти и научно-доказана информация за меда и пчелните продукти. В тях ще намериш отговорите на въпросите от quiz-a и линк към безплатната онлайн книга „Кажи ДА на меда“, посветена на свойствата на меда и множеството му приложения в медицината.

Всички желаещи могат да се включат в играта тук: https://fermata.btv.bg/