Водещата на bTV Radio Лили Ангелова бе отличена с наградата "Даниела Сеиозва - В името на живота" в категория "Радио". Призът се връчва на български журналисти, които активно насочват вниманието на аудиторията към важни здравни въпроси и се стремят да са в ползва на обществото, давайки трибуна на експерти от сектора.

Отличието ѝ бе връчено на официална церемония в Националния дворец на културата. 

"През цялото време в професията си съм се опитвала да помагам и да правя всичко възможно така, че системата да стане по-добра...Знаем огромните предизвикателства, които всички журналисти имаме, когато трябва отразяваме абсолютните несправедливости, с които се сблъскваме. Ние от bTV Radio се стараем да наблягаме на здравната тематика и да даваме платформа за обсъждане на важни здравни теми", каза Лили Ангелова, след като благодари за отличието. 

Снимка: Федерация "Български пациентски форум

Наградите „Даниела Сеизова – В името на живота“ отличават журналисти, лекари, пациентски организации, институции, медии и представители на бизнеса в дванадесет категории. Всяка година събитието цели да поощри и отличи развитието на здравния сектор, будното и отговорно към останалите общество и движението към едно по-добро бъдеще.