На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Националният стадион "Васил Левски" ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов - Графа.

През последните дни организаторът на събитието Монте Мюзик разкрива подробности за шоуто, като обещава то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край.

Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като "Давам всичко за теб", която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, "Най-щастливият човек на света" за веселите мигове в живота, "Ако има рай" за скъпите за нас хора, "Да" за моментът, в който се вричаме във вечна любов, "Дим да ме няма" за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, "Вековна гора" за любовта към България, "Фиаско" за сериозните теми, поднесени с намигане. Списъкът продължава, песните не могат да се изброят на пръстите на ръцете ни, а най-емблематичните от тях ще си припомним под открито небе в сърцето на София на 30 септември.

Снимка: Monte Music Ltd.

Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация "Димитър Бербатов". Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото "Фиаско". Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. "Мистерията на българските гласове" - хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата "Вековна гора", която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

Снимка: Monte Music Ltd.

В последната събота на септември всички на стадион "Васил Левски" ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация "Димитър Бербатов". Всеки посетител на концерта ще допринесе и за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на  стадиона. Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават допълнителни линии на градския транспорт и повече метровлакчета във вечерта на събитието.

Снимка: Monte Music Ltd.

От Монте Мюзик подчертават, че децата са най-желаните и специални гости на събитието, защото те са нашето бъдеще и трябва да вярват, че мечтите се сбъдват и мястото за това е България. Графа е ярък пример, че с много любов, труд и талант успешно можеш да извървиш пътя до най-блестятаща сцена в страната. Цените на билетите за концерта започват от 20 лв., най-скъпите са 70 лв., има ограничено количество VIP билети на цена от 200 лв. Отстъпката за деца е 50% от стойността на редовната цена.