Търговията с акции, облигации и ETF-и става още по-достъпно и вълнуващо преживяване. Това е възможно чрез сключването на сделки само с пет клика, което позволява новият продукт Investment на дигиталния портфейл MyFin. Той включва актуални пазарни цени и дава възможност за проследяване на движението на таргетираните активи за отминал период назад. Тази функционалност е достъпна за всички клиенти на българския пазар, независимо от абонаментния им план, като на по-късен етап ще може да се използва и от финтех любителите в чужбина.

Добрата перспектива за развитие се гарантира с придобиването на цяла акция, при което всеки получава и собствеността, а оттам и независимост от брокера, с когото търгува. В допълнение има и пълен карт бланш за определяне на трансфера на акцията към други борси. Този инструмент за печалба е подходящ и за инвеститори с по-голям обем парични средства.

Дигиталната търговия с услугата може да прерасне в истинско пристрастяващо хоби и заради факта, че всеки може да купи акции на борсови цени. Освен това, може да избере в кой момент да продаде част или цялата наличност в портфолиото си в зависимост от моментната динамика на цената на актива спрямо лева (BGN), еврото (EUR) и щатския долар (USD).

Снимка: 5w-pr.com

Водещо за приложението е и оптимизирането на всички процеси с цел пестене на време и максимален комфорт при менажиране на средствата в онлайн среда. Новата функционалност дава възможност за добавяне на акции като любими и още по-лесно следене на волатилността им. Потребителите могат да настройват нотификации за незабавна промяна в цената при предварително зададени критерии.

Дигиталният портфейл MyFin е единственото българско приложение, с което могат да се извършват парични преводи, да се заплащат комунални услуги, да се подновяват винетки, да се инвестира в акции, ETF-и, облигации, и да се търгува с безналично злато. Също атка, на разположение е AI асистент за управление на личния бюджет. Фокусът на дигиталния портфейл е насочен към предлагането на продукти и услуги, които улесняват клиентите в сферата на мобилното банкиране.