Поли Генова пусна първата песен от дългоочаквания коледен албум „По-добрата Коледа“. Сингълът се казва „Happy Face“ и определено може да твърдим, че името ѝ отговаря на настроението, което носи. Във видеото към песента Поли се превъплъщава в непохватна домакиня, която иска да се представи във възможно най-добра светлина пред приятелите си, но неуспешно.

Режисьорът на музикалния клип е Вито Бонев, който доста се е постарал видеото да бъде финалната украса към цялостния проект. В ролята на нейни приятели виждаме музикантите, с които Поли всеки път излиза на сцената или както тя ги нарича – нейното “музикално семейство“- Борислав Бояджиев - Борче, Васил Крумов и други. 

 

 

„Щастлива съм, че най-сетне публиката може да надникне в коледния ни проект и да усети с каква любов и отдаденост с екипа работим по него. Вълнувам се за всичко което предстои и нямам търпение да представим целия албум на живо на 20 ноември, в Киноцентър Бояна!“, заявява Поли Генова.

20-ти ноември е датата, която изпълнителката обяви за благотворителния си коледен концерт. Той ще се проведе в магическата обстановка на Киноцентър Бояна, която идеално хармонизира с вълшебното настроение на албума „По-добрата Коледа“. Специални гости ще бъдат дуетните половинки на звездата - Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, както и актьорът Любо Нейков. Билети за това обещаващо незабравимо изживяване могат да бъдат закупени онлайн на EPAYGO или на касите на EasyPay в цялата страна.

Всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени на сдружение „Операция плюшено мече“, което подкрепя развитието на талантливи деца и младежи в неравностойно положение. Концертът ще се проведе под патронажа на Посолството на Финландия в България.

Песента „Happy Face“ се разпространява от Warner Music Group, чрез Орфей Мюзик.