По-малко от месец ни дели от първото издание на фестивала SOLAR PLOVDIV, организиран от YALTA CLUB. В един уикенд ще имаме възможността да станем свидетели на две събития, в различен музикален жанр, но с еднакъв, огромен интерес от страна на публиката. На 15 юли (петък) фестивалът кани британската хип-хоп и грайм звезда Skepta за своя първи концерт в България. В събота (16 юли) ще посрещнем петкратния носител на наградата диджей номер 1 в света, Armin Van Buuren.

Британския рапър и топ музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с хитовете, оформили цяла хип-хоп и грайм епоха. В първото му участие пред българска публика ще чуем хитове като Shutdown, No Security, All Eyes On Me и много други. Преди броени дни, организаторите потвърдиха и присъствието на  DJ Maximum на събитието. Oт българска страна ще подгреят oще добре познати диджеи със селекция от американски, европейски и британски парчета в областта на хип-хоп и трап музиката – DJ Dolittle и DJ Steleansky.

На 16 юли ни очаква още еднa вечер, която хиляди фенове очакват с нетърпение, а именно вечерта в която ще посрещнем Armin Van Buuren. Легендарният холандец ще забавлява публиката на Гребна база Пловдив в събота, в типичният за него запомнящ се парти стил, който предлага зрелищно шоу и незабравими емоции. За последно видяхме Armin Van Buuren по време на ARMIN ONLY EMBRACE през 2016 година. Шест години по-късно, имаме възможността да си припомним защо Armin Van Buuren се превърна в категоричен любимец на публиката през годините. Заедно с него на 16 юли ще чуем и диджеят от немски произход Topic, който познаваме от абсолютния му хит Breaking Me, както Juan Alvarez – един от бившите резиденти на YALTA CLUB и важна част от историята на клуба и фестивалите под шапката SOLAR.

Билети за SOLAR PLOVDIV 2022 може да намерите в ОМV, Eventim и на Ticketstation.bg на цени от 70 и 90 лв., както и 150 лв. за VIP билет.