За любителите на домашните ремонти, интериорния дизайн и майсторски свършената работа в ефира на bTV Radio започва рубриката „Съветите на Бригадата и приятели“.

В нея изявените майстори, от екипа на предаването "Бригада нов дом" по bTV, Влади Караджов и Васил Зарков-Жабето, в комбинация с дизайнерския нюх на звезди като Крум и Мая Савови, Теди Кацарова и Мария Силвестър, ще споделят своите тайни трикове за това как да направите дома си по-красив и функционален.

В ефира на bTV Radio ще чуете препоръки за подбора на материали и инструменти, техники, с които можем да улесним ежедневните поправки, и тайни, от които всеки може да се възползва, дори да не е професионален строител.

"Съветите на Бригадата и приятели" по bTV Radio достигат до вас чрез Профилинк – ново поколение прозоречни решения!  

Профилинк ООД произвежда и предлага висококачествени PVC системи за врати и прозорци, които удовлетворяват изискванията и очакванията на клиентите. „Профилинк“ ООД е в топ 10 на европейските производители на PVC профили. Преди дни компанията направи първа копка на високотехнологичен завод за алуминиеви профили за прозоречни решения и фасади в с. Радиново. По своите параметри базата на „Профилинк“ се очертава като най-голямата в този сектор на Балканския полуостров.