Abba Real Band - сръбската група, която изпълнява с голям успех хитовете на легендарните шведи пристига отново в България. Формацията изнесе вече няколко успешни концерта в България - в София в Зала България на 10 ноември 2023 г., три дни по-късно във ФКЦ във Варна, на 12 януари тази година в Бургас и на 17 февруари в пловдивската зала "Сила". 
 
Концертът на Abba Real Band предстои на 31 май от 20 часа в столичната зала Joy Station, като за всеки гост е предвидена чаша пенливо вино за добри дошли.  Интересът към концерта е огромен, дори и извън София. 

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.
 
Мегазвездата Роби Уилямс, американската инди рок-група Imagine Dragons и сръбската AВВА Symphonic (Abba Real Band) оглавяват топ 3 по продажби на билети за концертите си в Хърватия, съобщи авторитетното местно издание ZAMP, което специално отбелязва успехите на сръбската трибют група, изпълняваща с огромен успех песните на легендарната шведска банда. Младите амбициозни балканци уверено печелят почитатели в цял свят с блестящите си изпълнения на вечните хитове на AВВА. 
 
"Обичаме AВВА! Нашата идея за да привлечем повече хора от младото поколение да слушат, да пеят и да танцуват с песните на тази велика група", коментира една от сексапилни солистки на бандата Милица Янкучич. Другата, не по-малко сексапилна, е Анна Николич. Не пропускайте уникалното събитие!