От 20 до 23 април в София отново ще отвори врати мотоциклетното изложение - Moto Expo 2023, на ново по-голямо и комуникативно място - зала “Арена София” /бивша “Арена Армеец”/.

Тазгодишното Moto Expo 2023 ще се проведе при сериозният бум на продажби на нови мотоциклети в България /с ръст почти 50% по данни на ААП/ и над 1500 продадени машини за изминалата година.

Moto Expo 2023 се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор “Експо Тим” ООД.

Повече от експонатите ще бъдат премиерни за страната ни. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери. Така в зала “Арена София” от 20 до 23 април ще видим много нови модели и дори световни премиери. В основна зала ще има щандове на вносители на продукти на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери, мотопеди, велосипеди, тротинетки, аксесоари, масла и екипировки.

По време на миналогодишното издание на Moto Expo, през щандовете на изложителите преминаха над 10 000 посетители. Сега, се очакват много повече, като се има предвид засиленият клиентски интерес към мотоциклетите и скутерите в България. Неслучайно организаторите избраха ново място за Moto Expo 2023. Сега зала “Арена София” предоставя много по-голяма и леснодостъпна изложбена площ.

За посетителите ще има безплатен паркинг със 800 места. За всички дошли на изложението ще има и допълнителни забавления, хранителна зона и др.
През уикенда ще може да видите “Глобуса на смъртта“ от Цирк Колозеум. Ще има и много изненади, за които ще Ви информираме допълнително.

Билети за Moto Expo 2023 можете да намерите в мрежите на bilet.bg и eventim.bg