Тази вечер от 18ч. в ефира на bTV Radio ще се завърне радиоводещата Тереза Захариева. Днес тя ще постави своеобразно начало на новия сезон на публицистичното предаване „Важното, казано на глас“, в което пред микрофона ще се редуват с водещата Лили Ангелова. Гост коментатори в предаването тази вечер ще са Нона Караджова и д-р- Александър Симидчиев, с които водещата ще обсъжда респективно темите за потенциалната опасност от водна криза у нас и за това адекватни ли са мерките за справяне с мръсния въздух и може ли рискът при COVID-19 да се увеличи заради мръсния въздух?

Радвам се, че се връщам на работа, защото обичам професията си. Сега, повече от всякога, е изключително важно да говорим. Затова аз, а вярвам и колегите ми журналисти разчитаме на всички, които ни четат, слушат и гледат, да бъдат с нас, докато отстояваме ценностите на журналистиката“, каза водещата на „Важното, казано на глас“. Предаването дава възможност на слушателите да чуят една по-различна гледна точка за случващото се в страната и по света.

По време на отпуска си по майчинство, Тереза продължи активно да следи и да бъде част от събитията в страната. Последно тя отдели време, за да вземе участие като модератор на два от панелите в зоната за иновации по време на събитието за кариерно развитие Кошер 2020. От следващата седмица Тереза ще се завърне и като водещ в следобедното предаване на bTV Radio „За града“, където с водещите Светослав Николов, Лили Ангелова и Георги Митов, разискват актуални теми от деня в сферата на образование, култура, лайфстайл и др.

Докато Тереза Захариева се грижеше за новото попълнение в семейството – красивата си дъщеря Анна, нейното място в екипа на bTV Radio зае Деа Манолова, която сега поема изцяло позицията продуцент на предаването Cool…t по bTV. От името на целия екип на bTV Radio благодарим на Деа за сърдечността и професионализма и ѝ желаем попътен вятър в бъдещите начинания.