Малко повече от 24 часа след официалния старт на работа на тол системата, се оказа, че тази сутрин тя (временно) не работи. Причината - ъпдейт на системата. Пред bTV Олег Асенов от пътната агенция обясни, че от АПИ през нощта открили неща за оправяне в системата, очаквали ъпдейтът да стане по-бързо, но "понякога в техническите системи стават по-бавно тези процеси". Как превозвачите гледат на старта на ТОЛ системата и може ли да се очаква напрежение в сектора – думата има председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

Хиляди имигранти продължават да се трупат на гръцко-турската граница. Над 5 хиляди мигранти направиха опит и тази нощ да проникнат на гръцка територия. Арестувани са близо 100 души, които се преминали по река Марица. Докъде ще стигне бежанската криза? Какво можем да очакваме от президента на Турция Реджеп Ердоган? Очаквайте бившият ни посланик в Турция Петър Воденски.

И още - защо родители, лекари, архитекти и граждани излизат на протест срещу приспособяването на строеж от миналото за нова детска болница и какви са исканията им. Разговаряме с д-р Адил Кадъм.

Слушайте „Важното, казано на глас" с Лили Ангелова и Деа Манолова – всеки делничен ден от 18.00 до 19.00 ч.!