Как се справя България с управлението на кризата от COVID-19? Кои са първите три неща, които трябва да се променят в здравеопазването след края на пандемията? Защо българите доплащаме най-много за лекарства в сравнение с другите държави в ЕС? Чуйте позициите на тема „Здравеопазване“ от д-р Александър Симидчиев от „Демократична България“, Иван Тодоров от „Изправи се! Мутри вън!“ и д-р Калин Поповски – ВМРО.

Гости във втората част на дебата -  д-р Даниела Дариткова от ГЕРБ-СДС, д-р Илиян Тимчев – „БСП за България“ и д-р Любомир Дамянов – ДПС.

Всеки петък в рамките на предизборната кампания може да чуете позициите на кандидати за депутати по общественозначими теми. Въпросите си ще зададем към представителите на партиите и коалициите, които са сред първите 7 според представително проучване на „Алфа Рисърч“, съфинансирано от агенцията и bTV. Анкетирани са 1013 пълнолетни граждани, в периода 26 февруари – 1 март чрез пряко стандартизирано интервю с таблети, което позволява събирането на данните в реално време и регистрирането на най-последните промени в обществените нагласи.