ПОКРИТИЕ:

София - 101.1 МНz

Русе - 89.9 МНz

Бургас - 98.3 МНz в партньорство с „Гласът на Бургас“

Горна Оряховица - 88,9 МНz в партньорство с радио „Резонанс“

Свищов - 94,7 МНz в партньорство с радио „Резонанс“

Кърджали - 98.8 МНz

Велинград - 106.8 МНz

Елена - 106.2 MHz в партньорство с радио „Резонанс“

 

 

 

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С УЧАСТИЕ В РАДИО ПРЕДАВАНИЯ/ПРОГРАМИ/ИГРИ И ДРУГИ ПОДОБНИ АКТИВНОСТИ

 

bTV Radio е водещото информационно-музикално радио с 9 града на излъчване в цялата страна. Новинарският бранд с най-висока степен на доверие в България, който дава възможност на слушателите да следят всички емисии на bTV Новините, както и актуални и спортни предавания от ефира на bTV. Най-горещите теми от деня се представят по динамичен начин в авторските предавания на информационното радио - „За града“ и „Важното, казано на глас“.

През втората половина на 2018 г. и bTV Radio излезе на челни позиции в София, което превърна станцията в най-предпочитаното новинарско радио. Годината беше успешна за bTV Radio, което спечели честота за излъчване и в град Русе, а към екипа на радиото се присъединиха – Деа Манолова и Стефан Хранов.

Предавания на bTV Radio

13:30 – 17:00  За града

Всеки делничен ден от 13:30 до 17:00 часа водещите Лили Ангелова, Деа Манолова, Георги Митов и Светослав Николов обогатяват програмата на радиото, разисквайки актуални теми от деня и информирайки слушателите за предстоящи културни и социални събития в София. Специални гости на живо коментират най-важното, което се случва в столицата и България в момента.

18:00 – 19:00 Важното, казано на глас

Всеки делничен ден между 18:00 и 19:00 часа в ефира на bTV Radio звучи авторското предаване "Важното, казано на глас", с водещи Деа Манолова и Лили Ангелова. В студиото влизат гости и експертни коментатори, дискутирайки актуална тема от деня, която вълнува обществеността. За включване на слушателите с коментар във „Важното, казано на глас“ е необходимо обаждане на кратък номер *7576, без допълнително увеличение на услугата.

bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал. bTV Radio достига до аудиторията на места, на които достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и т.н.

bTV Radio е част от bTV Radio Group, която включва и N-JOY, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии. В световен мащаб в PPF работят 135 000 души. Компанията притежава и оперира мобилните оператори 02 и Telenor на шест централноевропейски пазара, включително Теленор България у нас.

Действителен собственик на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, по смисъла на § 2, ал. 1, т. 1 от допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, е Петр Келнер.

 

ЗА КОНТАКТИ:

bTV Radio Group / Радиокомпания Си. Джей

София 1504, бул. Янко Сакъзов № 3

website: btvradio.bg

e-mail: [email protected]

Съвет за електронни медии:

http://www.cem.bg

Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69
Тел: 02/ 9708810
Факс: 02/ 9733769
E-mail: [email protected]