Преди 10 години най-сигурната ключалка в света все още не е била позната в България.
По това време в Йоенсуу, Финландия Интеза и Abloy подписват споразумение за сътрудничество, което поставя началото на употребата на дисковия заключващ механизъм и от българските потребители. През изминалите 10 години Интеза и партниращите ѝ компании са внедрили заключването в стотици корпоративни, десетки публични и хиляди жилищни сгради.

 Вижте видео:Оказва се, че патентованият дисков заключващ механизъм е уникален по рода си не само заради добавените защитни механизми. Самото устройство е коренно различно от останалите ключалки, които стандартно притежават щифтове, а не дискове.

 

 

Добре е българските потребители да знаят, че от началото на сътрудничеството си с Abloy и след успешно преминаване на световно известната Abloy Academy, екипът на Интеза, начело с генералния мениджър Любомир Стоянов, е създал практически най-голямата мрежа от професионални High Security сервизни центрове в региона, която освен България включва и Сърбия. Можете да разпознаете сервиз, обслужващ механизмите на Abloy, чрез поставения надпис ABLOY PARTNER. Сервизите са снабдени със специализирано оборудване, имат собствен контролиран профил на ключовете за своите клиенти и са сертифицирани от Интеза®, официалния партньор на Abloy в България.

 Към момента Интеза, със 117 служители, обслужва компании в индустриалния, публичния и търговски сектори. Значителна част от клиентите и партньорите ѝ присъстваха на честване на десетата годишнина на Abloy в България на 11.11.2016г., на което bTV Radio Group бе медиен партньор. Гостите се запознаха с представители на финландската компания и бяха изненадани с прототип и презентация на най-новия продукт на Abloy, който ще бъде пуснат на пазара от Интеза през идната 2017 година.

Научете повече в официалната страница на компанията.