С позитивно послание и енергично звучене 14-годишната VALL предстои да покори класациите с „Ритъма си ти“. „Много съм горда, че имах възможност да участвам и в написването на текста. Песента е свежа, с много танци, цветове. Направихме я точно за моето поколение, за да може децата да се забавляват“, сподели в ефира на bTV Radio Валерия Войкова. Според нея, „всеки от нас има свой ритъм, който тупти в нас и ние трябва да го следваме и да му вярваме“. Младата певица създава текста на дебютната си песен заедно с певицата Веси Бонева и композитора Явор Велчев.  Клипът е заснет в столичното 125-то училище, където VALL се е обучавала, а днес е възпитаничка на 32 СУ с изучаване на чужди езици. „Много от съучениците и приятелите ми участваха в клипа“, разказва тя. „По принцип не танцувам и първоначално се срамувах докато заснемем клипа. Впоследствие се отпуснах“, признава бъдещата поп-звезда.

„Майка ми е била пианистка и откакто съм била много малка единственото нещо, което ме е успокоявало или ме е развеселявало, е музиката. Обичам и много да рисувам, което ме успокоява, тъй като съм динамична личност“, твърди VALL. Тя впечатли журито в 6-тия сезон на „България търси талант“ по bTV. Тогава актрисата Катерина Евро, в качеството си на член на журито, натисна златния бутон и изпрати певицата директно във финалната фаза на шоуто. Участието й в телевизионния формат описва като „уникално преживяване“ и „тласъкът“. „Вярвах в себе си, но когато стъпих на онази сцена и всички хора почувстваха и предадох усещането на песента, ми подсказа, че в мен има нещо…. От тогава аз мога да се нарека артист“, сподели VALL. „Много искам да се явя на „Гласът на България“ като порасна и да отида в Америка и да се явя в „Америка търси талант““, подчертава младото дарование.

В предаването „За града“ тя призова: „Да пазим нашите близки, защото семейството и близките ни са онова, което ни прави щастливи! Това че сме в такава обстановка не означава да спирате да правите, каквото харесвате. Винаги трябва да намираме време за хората, които обичаме, и да правим това, което обичаме“.

Чуйте какво още сподели 14-годишната VALL в интервюто на Георги Митов: