Специална facebook игра ще раздаде 100 двойни покани за кинопрожекция, коктейл и среща със звездите на 17 септември

Броени дни преди продължението на хитовата драмеди поредица „Скъпи наследници“, bTV дава шанс на зрителите да спечелят лична среща с част от актьорите в хитовия сериал. 100 от най-запалените фенове на сериала ще могат да спечелят двойна покана за специалната кинопрожекция на 101-ви епизод на 17 септември като участват в игра на facebook страницата на мегапродукцията. Те ще могат да чуят хитовото парче „Още малко“ на Орлин Павлов в нов аранжимент, да разберат любопитни подробности за предстоящия му албум и национално турне. Почитателите на качественото телевизионно кино ще имат възможността да зададат въпроси на любимците си от малкия екран и да се снимат с тях.

Всеки ден от днес до 10 септември всеки желаещ да се срещне лично с звездния актьорски състав на мегапродукцията на bTV ще може да отговори с коментар или снимка на въпроса „Къде в България нямаш търпение да се върнеш?“ във facebook страницата на „Скъпи наследници“. В понеделник, 10 септември, на томболен принцип, 100 участници ще получат шанса да доведат близък и да гледат любимия си сериал по bTV в компанията на „Скъпи наследници“.

Феновете на „Скъпи наследници“ ще проследят продължението на поредицата от 17 септември, всеки делничен ден от 18:00 часа и до седем дни след ефир на btvplus.bg. В рамките на 70 епизода събитията в красивото село Бели Вит ще станат още по-динамични, наситени с емоции, екшън, интриги, сблъсъци между капитала и родолюбието. Традиции и модерност ще търсят начин за съжителство, шансът за ново начало ще събуди предприемчивостта, но и подлите ходове в играта на бизнес.

В кинозалата ще се допускат лица под 18 години само с придружител и/или декларация за разрешение за снимки от двамата родители.