Какво да очакваме през 2021 година? На този въпрос отговори Алена, която представи годишния зодиакален хороскоп в ефира bTV Radio.

Повече можете да чуете в интервюто:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2021 ГОДИНА

Вибрация 5 и Меркурий са властелините на 2021 година. В наша полза да възприемем влиянието на Меркурий като възможност през 2021 година да се научим да разбираме правилно хората, а и те нас. Така ще бъдат избегнати много конфликти – лични, професионални, междудържавни, религиозни.

 

Ретроградност на Меркурий

Меркурий е ретрограден във Водолей

в периода 30.01.2021 г. – до 21.02.2021 г.

Меркурий ретрограден в Близнаци

в периода 30.05.2021 г. – до 23.06.2021 г.

Меркурий е ретрограден във Везни

в периода 27.09.2021 г. – до 18.10.2021 г.

 

ОВЕН

АКТИВНА РАБОТА

Работа: През годината ще сте дейни, на моменти до крайна умора. Имате възможност да подобрите финансовото си състояние както чрез нова работа, така и чрез повишение на заплатата.

Здраве: От вас зависи да сте здрави и да не се налага лечение.

Любов: Годината е изпълнена с радост и красиви изживявания в личните отношения. Семейните се радват на хармония и разбирателство, на духовно общуване, позволяващо развитие на отношенията в мечтаната положителна посока.

 

ТЕЛЕЦ

РАЗУМНИ ИНВЕСТИЦИИ

Работа: В началото на годината се заемете с нови проекти, ваши или на фирмата, за която работите и направете крачката към нов професионален връх, стига да имате това намерение.

Здраве: Отговорното отношение към вашето здраве е редно да е на първо място през цялата година.

Любов: Внимавайте, ако не сте семейни и търсите своята половинка. Ако създадените отношения са стабилни, годината е добра за създаване на семейство.

 

БЛИЗНАЦИ

УСПЕШЕН БИЗНЕС

Работа: Имате възможност да работите, да създадете ваша фирма, да развивате успешен бизнес. Бъдете отговорни към парите и не харчете, за да задоволите вашите или нечии капризи. Бъдете стабилни, упорити и задълбочени. 

Здраве: Бъдете внимателни и отговорни към здравето си и си наложете ритъм на живот с достатъчно почивка и време за сън.

Любов: Обичате да флиртувате, но без да се задълбочавате в сериозна връзка. Несемейните имат шанса да срещнат още в началото на лятото подходящата половинка. Семейните се радват на хармония в отношенията.

 

РАК

КАРИЕРНО ИЗРАСТВАНЕ

Работа: Набирате увереност, че е време да полетите напред, да работите, да показвате уменията си и да постигате отлични резултати, носещи ви добри приходи. Успявате  в кариерното си израстване.

Здраве: Ако изпадате в противоречия, вредите на нервната ви система. Не са изключени оплаквания от хронична умора, особено ако си внушавате болести.

Любов: Щастливи сте, ако срещнете партньор, който има по-силен характер от вашия, за да сте защитени, а вие ще му отвърнете с обич, любов и грижи. Семейните да съхранят отношенията си, да не забравят възрастните роднини и децата си.

 

ЛЪВ

СТАБИЛНИ ДОХОДИ

Работа: Очакват ви дълги периоди на досадна рутинна работа, която ви носи добри приходи, ето защо не бива да я отказвате. Натрупването на финанси и внимателното им инвестиране са задължителна част от живота ви. 

Здраве: Почивката и правилното хранене са задължителни. Не си позволявайте да се лишавате от сън. Щадете нервите си и се пазете от стресови ситуации, настинки, кашлица и хрема.

Любов: В началото на годината необвързаните сред вас ще бъдат ухажвани. При семейните не са изключени битови и финансови проблеми, водещи до разправии, но бързо ще намерите решение.

 

ДЕВА

ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОМЕНИ

Работа: Началото на годината ви носи промени, които са подкрепени от Съдбата. Всички, които имат свой бизнес, да разчитат на нови договорености и висок ръст на печалба.

Здраве: Годината изисква да сте предпазливи към здравето си, за да си спестите сериозни проблеми. Разхождайте се на чист въздух и си давайте почивка. 

Любов: Семейните двойки с дългогодишен семеен стаж, където и двамата партньори са родени в Дева, изведнъж са изкушени от нови непознати емоции в любовта. Рискуват срив в отношенията. 

 

ВЕЗНИ

ПРИБЪРЗАНИ РЕШЕНИЯ

Работа: Няма да ви е лесно с начинанията, дори и да сте ги планирали и имате готовност да се заемете с тях. Във ваша полза е да заслужите уважението на вашите колеги. Не си позволявайте прибързани делови решения.

Здраве: Улисани в работа, забравяте за своето здраве, което е потърпевшо заради постоянните стресови моменти и липса на почивка. Не прекалявайте и с приема на лекарства, особено за успокоение.

Любов: Мечтаете за щастие и хармония, но личният ви живот не е пример за подражание. Не бива да възстановявате стара връзка. Семейните двойки да не изневеряват, ако усещат охлаждане в отношенията.

 

СКОРПИОН

НОВИ  ПАРТНЬОРИ

Работа: Научете се да не прахосвате пари. Възползвайте се от възможността да откриете нови делови партньори и да подпишете изгодни договори или ви помогнат за намиране на работа.

Здраве: Честите крайни емоционални състояния вредят на здравето ви. Привлекателни сте за вирусите, инфекциите, хремите и настинките без значение от сезона на годината. Засилете имунната си система.

Любов: Няма да ви липсват приятни емоции, романтични срещи и силни чувства.  Направете оценка на отношенията в семейството. Мнозина от вас имат шанс да срещнат подходящата си половинка.

 

СТРЕЛЕЦ

ВИСОКИ ДОХОДИ

Работа: В началото на годината ви очакват нов възход в кариерата и по-високо заплащане. Занимаващите се с творчески професии да очакват признание и отлични приходи.

Здраве: Знаете, че проблемите със здравето ви са породени от вас самите. Преумората не прощава. Не забравяйте да си почивате. По-често излизайте сред природата.

Любов: Семейството през тази година е вашата единствена най-сигурна опора, затова сте длъжни да му отдадете заслуженото внимание. Необвързаните, които имат сериозна връзка, могат да направят предложение за брак.

 

КОЗИРОГ

УМЕРЕНОСТ И УВАЖЕНИЕ

Работа: Мамят ви рискованите начинания, но  вместо да постигнете материален връх и финансова самостоятелност, ще залитнете в друга крайност – на безпаричие. Уважавайте авторитетите около себе си и не отказвайте помощта им.

Здраве: През годината костната система е вашето слабо място. Съществува и предпоставка за простудни и вирусни заболявания. От вас зависи да ги избегнете.

Любов, семейство, деца: Годината е изпълнена със съмнения относно вашия личен живот. Усещането за самота е особено засилено. Няма да е лесно при двойките, които живеят на семейни начала. Семейните да са много внимателни и да не дават повод за ревност.

 

ВОДОЛЕЙ

ДОХОДОНОСНИ НАЧИНАНИЯ

Работа: Съветвам  ви да не се разпилявате в много начинания, а да развивате само доходоносните, вместо да си губите времето с интересните, но без да имате приходи. Годината забранява да сменяте работата си.

Здраве: Бъдете отговорни към вашето здраве, защото привидно леките настинки може да се превърнат в хронично заболяване.

Любов: Необвързаните да изчакат познанствата края на лятото и есента, когато имат благословията на Съдбата да срещнат подходящата половинка. Семейните се радват на  хармония в брака.

 

РИБИ

РАЗУМНА ОЦЕНКА

Работа: Годината на Меркурий ви дава правото да изберете пътя за кариерното си развитие и израстване. Може  да повишат заплатата ви. От вас зависи да жънете успехи с разум и правилна оценка.

Здраве: Пазете се от настинки и не се подлагайте на самолечение. Щадете нервите си. Не допускайте да ви обземе меланхолия, водеща до депресивни състояния.

Любов: Раздразнителни и емоционални, сами вредите на хармонията в личните си отношения.  При семейните може да съществуват проблеми, ако едната половинка е лишена от чувства или приема, че не са споделени, както очаква.