Любовта въдхновява и окрилява, но и ни предизвиква да дадем най-доброто от себе си. Тя ни приканва към взаимност, всеотдайност, посвещение. Песента „Ела“ на Б.Т.Р. е призив да извикаме в живота си любовта, която ни дава всичко нужно, щом сме подвластни на нейната сила. „Темата за любовта е много обширна. Любовта няма само едно лице – между мъж и жена. Има любов към децата, към живота, към всичко, което ни заобикаля. Всеки сам си намира своето вдъхновение. Любовта е една от силите, които движат света.“ – казва в студиото на bTV Radio барабанистът на групата Илиян Диков. А вокалистът Наско Пенев отправя пожелание: „Желаем ви любов и крила!“

С крилата на любовта във видеото танцува балерината Марта Петкова, а хореографията е на Росен Михайлов. Те са специално отлети по ръцете й, а към основата ръчно са пришити над 2000 пера. Дизайнер е Кристина Бъчварова, а изработката е на екипа на Людмил Николов. Текстът и музиката на „Ела“ са на Славчо Николов, който обикновено композира на китара, но точно тази песен я създава на пианото. И така я виждаме в официалното видео – като на рояла застава Ясен Велчев от „Те“. Той е толкова близък на членовете на групата, че те го чувстват като един от състава. Режисьорите Ивайло Марков и Боряна Николова и операторът Мартин Чичов заснемат видеото в стара къща на ръба на разрухата, но одухотворена с изкуството, тя показва истинската си красота. Фотограф е Цветан Игнатовски.

На 12 март от  Виена стартира третото европейското турне на Б.Т.Р. През целия месец и през април музикантите ще бъдат още в Мюнхен, Цюрих, Карлсруе, Майнц, Брюксел, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Дъблин и Ливърпул. През миналата година Б.Т.Р отново пяха в България, Европа, САЩ и Канада, а в учебниците по музика бе включена песента „Моята сила“ от албума „Невидими стени“.

Интервю на Светослав Николов в предаването „За града“: