Game Evolution. Така се нарича събитието, което ще нареди страната ни на световната гейминг карта. Най-мащабният фестивал за електронни и традиционни спортове в България ще се проведе в зала „Арена Армеец София“ между 9-11 септември 2016 г. Билетите за него вече са в продажба на цена от 25 лв. за трите дни на фестивала. Входът за деца до 6 години е свободен, а пенсионерите и хората с увреждания ще се възползват от намаления до 50%. Билетите могат да бъдат закупени от www.eventim.bg (http://bit.ly/2bb0PRo), както и на място по време на събитието.

Фестивалът, който се провежда с подкрепата на Община София и Фондация „София – Европейска столица на спорта“, ще предложи внушителна програма от забавления за цялото семейство. Посетителите ще могат да премерят уменията си в любимите си League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Overwatch, Warcraft 3 и FIFA и да спечелят дял от гарантирания награден фонд в размер на 21 000 лева! Също така ще се насладят на Dance Evolution – истински батъли между най-добрите танцьори по фънк, брейк и хип-хоп в страната, ще видят демонстрации по уличен баскетбол, екстремни спортове, американски футбол, скейтборд и други, ще се потопят във виртуалния свят чрез високотехнологични очила, ще могат да се състезават в специална рейсинг зона и да се снимат с любим герой от участниците в косплей конкурса.

Организаторите канят малки и големи да загреят за голямото събитие на 3 септември в градинката на НДК от 10:00 до 21:00 часа, като се изправят в пряк двубой срещу едни от най-известните български играчи на League of Legends и FIFA или се включат в други забавни игри с много предметни награди и изненади.

Може да намерите повече информация за фестивала на адрес на www.gameevolve.com и във фейсбук страницата на Game Evolution www.facebook.com/GameEvolutionOfficial.