Мечтаният празник ще изживее Николаос Цитиридис с гостите си на Бъдни вечер в своето шоу на екрана на bTV и в ефира на bTV Radio. „Аз съм на 26 години. Когато бях малък, вярвах, че на тази възраст ще имам щастливо мое си семейство. Това в живота не ми се случи, но сега създадох моето телевизионно семейство и празнувах Бъдни вечер с моята мечтана съпруга Койна Русева, с моя мечтан син Бойко Кръстанов и с моята мечтана далечна братовчедка Поли Генова. Празнувахме Бъдни вечер, но не бе постно. Тъй като нямахме търпение, още тогава раздадохме подаръците. Имаше изненади, за които нашите гости не знаеха и мисля, че това ще си проличи в техния поглед и в лекия ужас, който изпитват, когато ги видят.“ – разказа усмихнатият водещ в интервю по bTV Radio. За Коледа „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще е с музиката на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. „Със Златните момичета Боряна Калейн, Катрин Тасева и Невяна Владинова си говорихме надълго и нашироко за много хубави празнични неща.“ – разкри още Николаос.

Новогодишното предаване ще бъде двучасово и ще започне в 20 ч. „Подготвихме дълга празнична програма. За първи път съм два часа в ефир и затова имах помощник – прелестната Рая Пеева – новата колежка от „Преди обед“. В тези два часа имаме дванайсет гости, разделени на четири групи, колкото са сезоните.“ – описа концепцията Николаос Цитиридис. В студиото той ни среща с Катето Евро, Максим Ешкенази, Башар Рахал, Люси Дяковска, Криско, Тони, Фики и Емрах Стораро, Папи Ханс, Есил Дюран, Дънди, Алекс Петканова. „Имаше жестоки музикални изпълнения! Криско направи признание за първата си среща с Тони Стораро. Има няколко игри и скечове с актьорите на шоуто. В тези два часа зрителите няма да могат да си поемат дъх. Докато гледат, ако мигнат, могат да изпуснат нещо голямо.“ – предупреди Николаос Цитиридис.

В часовете преди настъпването на Новата година нараства доброто настроение, усилва се очакването и се увеличава енергията за това, че колкото и да е било трудно, нещо светло се задава пред нас. „Ако мога да дам кураж на слушателите, а както ще видят и зрителите в празничната ни програма, когато говорим за една ситуация, винаги съм вярвал, че няма да е все така. Дори да е лошо, няма да е все така. Трябва обаче да знаем, че ако нещо е добро, то също няма да е все така. Затова трябва да работим доброто да е все повече, а лошото да го преборваме.“ – каза водещият с усмивка, която ни уверява, че ще успеем.

Николаос Цитиридис сподели, че за тази една година в семейството на bTV е разбрал, че без хората до теб, просто не можеш. „Заобиколен съм от най-добрите хора на света и може би това си личи, когато се усмихвам на зрителя всяка вечер. Те много ми помагат. Не бих се лишил за нищо на света от тях. Трябва да бъдем добри и да се усмихваме, за да предаваме добрите вибрации на света и той да стане едно по-добро място!“ – призова ни Николаос Цитиридис.

Интервю на Светослав Николов:

Повече за празничната програма на bTV можете да откриете тук.