Божана Кацарова, победителката в третия сезон на Master Chef, е поредният посланик на марката Infiniti.

Божана е на 27 години и до скоро е живяла в Амстердам. Била е бранд мениджър в областта на киното в Холандия. В момента живее е България и промотира по-висока кулинарна култура чрез специални събития и мечтае за Michelin звезди. Обожава скандинавската кухня, френските десерти и европейските фюжън ястия.

“Запален фен на Infiniti съм от първия момент, в който имах досег до автомобила. За последния месец и половина имам навъртени 12 000 километра и смело мога да кажа, че всеки един километър с моя Q30 е изживяване. Безкрайно съм щастлива от факта, че имам възможност да работя с компания като Infiniti, защото тя е, така да се каже гурме формата на един автомобил.” – сподели Божана.

Премиум марката разработи сайт, в който клиентът има възможност да извърви целия път от шоурума до покупката без дори да се налага да става от канапето. А компанията обеща да го достави и пакетиран на посочена локация.

Като иновативен бранд Infiniti е един от първите, които ще предлагат продажба на автомобили онлайн. Клиентите ще могат да разгледат всички модели, да конфигурират желания автомобил и да получат пълна информация за оборудването на колата.

Сайтът вече е активен на адрес: www.вижИНФИНИТИ.бг