Водещото информационно-музикално радио разширява обхвата си в България с нова честота на излъчване във Велинград на 106,8 MHz.Новини на всеки час, актуални предавания и модерно музикално звучене ще могат да бъдат чути вече в 8 града в цялата страна. 

Жителите на София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра Кърджали, Горна Оряховица, а вече и Велинград могат да следят най-интересните предавания и токшоу програми от ефира на телевизия bTV. Освен тях bTV Radio предлага и привлекателна програма от собствени предавания. В предаването „За града“ Светослав Николов споделя любопитни новини и провежда интервюта със събеседници и разговори със слушателите за непрекъсната връзка със ставащото в града, страната и света. За да знаят всичко,  слушателите на bTV Radio могат да следят и публицистичното предаване „Важното, казано на глас“ с водещ Тереза Захариева, в което ежедневно по динамичен начин се представят най-актуалните теми в обществения денвен ред. 

bTV Radio е част от богатото портфолио на bTV Radio Group, заедно с радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Classic FM.

Можете да слушате програмата на bTV Radio също и онлайн на http://btvradio.bg/ . Следете ни и във Фейсбук https://www.facebook.com/btvradio/, където можете да гледате и интервюта с гостите на bTV Radio.