Фотоизложба от най-големия архипелаг на Земята е открита в градина „Кристал“ в центъра на столицата до 12 април 2021 г. Тя е наречена  „Чудесата на Индонезия“ и чрез нея Посолството на Индонезия в София представя културата, бита и природата на своята страна в уникални фотографии, правени на различни острови в екзотична Индонезия: Бали, Суматра, Флорес, Сулавеси, Западна Папуа, Калимантан, Нуса Пенида и други.

Изложбата е част от поредица събития, които посолството планира да организира из цялата страна по повод навършването на 65 години дипломатически отношение между България и Индонезия. Посетителите могат да си направят селфи с любимата снимка, да я публикуват в профила си в социалните мрежи, като вградят надпис, съдържащ фразата "See you soon in Indonesia!". Петима от тях ще получат подаръци от индонезийската дипломатическа мисия в България. Събитието се осъществява в партньорство със Столична община и на Министерството на туризма на Република Индонезия

Чуйте как се съчетават уникална природа, спа-туризъм, древна архитектура и качествена храна в екзотичната фотоизложба от интервюто на Георги Митов с Калоян Стоянов от отдел „Информация и социално-културни отношения“ на Посолството на Индонезия: