От 21 до 25 октомври 2018 г. компания „Дерони“ ще участва на най-голямото Световното изложение за  храни SIAL, Париж, Франция, на което се показват най-новите тенденции и иновации в областта на храните. На този водещ световен панаир на храните, Дерони ще запознае партньори и посетители:

  • с основната цел на компанията – да произвежда натурално вкусни продукти с качество, което да удовлетвори нуждите на любимите си потребители;
  • с новия иновативен-революционен метод, въведен в Градините на Дерони за отглеждане на вкусни и здравословни зеленчуци;
  • с разнообразните групи храни, произведени със зеленчуци от слънчевите Градини на Дерони – свежо набрани и свежо приготвени в деня на беритбата;
  • с новите и атрактивни продукти, предназначени за Европейските и международни пазари, задоволяващи и най-изтънчения вкус.

           Компания Дерони с удоволствие ще Ви посрещне на фирмения си щанд 022, Пътека К, Зала 5в!

           Световното изложение за  храни SIAL (Salon International de l'Agroalimentaire), което се провежда на всеки 2 години, е най-голямата обсерватория за иновации в областта на храните. Това търговско изложение е посветено на хранително-вкусовата промишленост, търговията с хранителни продукти и институционалната и търговски кетъринг. Събитие, което не трябва да се пропуска от професионалистите в областта на хранителната промишленост.

Участие в SIAL тази година ще вземат 7 200 изложители от цял свят, които са представени от 105 държави. В 21 изложбени сектора организаторите на този водещ световен панаир на храните очакват тази година да приветстват 120 делегации и 160 000 търговски посетители от 194 държави.  SIAL Париж е прекрасна възможност за развитие на експортната търговия на всеки участник, за представяне на иновации и нови продукти, за запознаване със световната купуваческа общност и намиране на нови контакти. Около 70% от посетителите посещават панаира в търсене на нови продукти и доставчици.

Изложението SIAL се организира от повече от 50 години. За първи път е проведено през 1964 г. като част от Международната седмица на храните и по инициатива на френското Министерство на земеделието и Търговската камара. В първото му издание са участвали 26 държави. SIAL Париж дава началото на още 6 търговски панаира по света – всички членове на мрежата SIAL Group в Китай, Обединените арабски емирства, Канада и Бразилия.  През 2014 г. SIAL Group стартира ново търговско изложение във Филипините, наречено SIAL ASEAN.