Днес се сбогуваме с легендарния музикант и водещ в Z-Rock Буги Барабата, който ненадейно си отиде от този свят през изминалия уикенд и остави огромна пропаст в радиоефира. Денят му започваше с музика...и с прословутото му „отваряне" на сутрешното кафе...Малко по-късно в предаването с усмивка за Буги Барабата ще си спомним с колегите и приятелите му Инспектор N-JOY или Генчо Генчев, Стефан Хранов и Цветелина Симеонова.

 

Освен това ще ни гостува ендокринологът Мариана Недева, с която ще разговаряме за това какви мерки трябва да взимаме в горещините.

Колегите от bTV ще ни срещат с легендарния Христо Стоичков, който отново е в България заради националното турне на биографията си „Христо Стоичков. Историята". То започна от Панагюрище, а Диана Любенова разговаря със Стоичков за невероятното американско лято на 1994 година, за единствената българска Златна топка и за безрадостното състояние на днешния български футбол. През цялото време очакваме вашите коментари и въпроси по темите на фейсбук страницата на bTV Radio. Ще следим и актуалните теми от деня.