Днес в предаването "За града" ще следим актуалните събития през целия следобед и ще отговорим на въпроса какво са мотокиното и импровизационният театър.

В програмата ще можете да чуете за първото у нас Мотокино. След като автокината станаха популярни, заради ситуацията с пандемията, в която все още се намираме, дойде ред и на мотокиното у нас. Събитията в него ще се провежда един път месечно за почитателите на машините на две колела. А първите зрители на колела се очакват тази вечер в 20:00 ч. Малко по-късно подробности ще научим от  един от организаторите - Ники Станчев, режисьор, продуцент и сценарист.  

И още - почитателите на импровизационния театър отново ще имат възможност да се забавляват на живо, в камерната зала на Открита сцена на "Сълза и смях". Екипът на “ШиЗи Импро Театър” избра да се завърне на сцена с шоуто “ Кажи си Думата! ” - първото лонгформ импровизационно шоу в България. То е играно над 150 пъти в последните 7 години. В следобедния ни блок днес гост ще бъде  Златин Цветков.  

Тези и други интересни новини очаквайте в следобедния блок на bTV Radio. Очакваме вашите въпроси и коментари на Facebook страницата ни.