На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия си рожден ден с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина. Дългогодишната традиция, бандата да отбележи празника си заедно със своите фенове под открито небе, няма да бъде прекъсната и тази година. На фона на неприятната епидемична ситуация, музикантите обещават да заредят гостите си с много позитивна енергия и незабравими емоции, като им подарят един вълнуващ 2-часов перформънс, с песни от всички периоди на групата. В днешния следобеден блок наш гост ще бъде Свилен и от него ще научим всички подробности.

И още -от 19 август до 5 септември във Варна се завръща отново един любим на варненци кино формат – „Лятно Кино в Квартала“! Програмата включва 12 прожекции на 9 европейски ленти и 12 късометражни филма, които ще можете да видите на различни локации в морската ни столица – Ботевата градинка, кв. Възраждане, кв. Владиславово, кв. Аспарухово, кв. Чайка, кв. Цветна градина, кв. Виница, кв. Бриз. Финалът на филмовия маратон ще бъде на Южния плаж на 4 и 5 септември, когато организаторите са подготвили и още изненади за изпращане на лятото. Какви са те ще научим малко по-късно от Николай Тодоров.

Очакваме вашите въпроси и коментари на Facebook страницата на bTV Radio. Ще следим целия следобед актуалните новини и какво се случва по света и у нас.