Тази седмица в рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ ни гостува д-р Кристина Чачева. С нея ще дискутираме какво може да те накара да работиш над 14 години в Германия, в едни от най-престижните центрове за пренатална диагностика, а след това да се завърнеш в България? Сред останалите теми на разговор са това какви са плюсовете на чуждестранния живот и какво можем да усвоим и адаптираме към българската среда, спазваме ли правилата в здравеопазването, какво да очакваме от предстоящите реформи. 

Рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ в ефира на bTV Radio всяка седмица ви среща с личните истории на успели българи, които са живели в чужбина, но са решили да върнат в родината си, за да се реализират. Ще ни гостуват още наши сънародници, избрали да останат в страната, защото виждат възможност с таланта и енергията си да допринесат за по-добър живот в България.

Рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ ще реферира към мотото на тазгодишното издание на реалитито - Съединение, представайки интересни теми като емиграция, бизнес реализация в България и чужбина, предприемачество, визия за развитието на България и бизнеса тук, както и на качеството на живот в страната ни в следващите 10-тина години.  

Следете рубриката „Фермата: Съединение – Българи с посока“ всяка сряда от 16ч. в ефира на bTV Radio.