Днес стартира новото приключение на Инспектор N-JOY, който ще обиколи страната в компанията на 8 уникални автомобила Hyundai в рамките на първото по рода си национално Hyundai Road Show. В рамките на 20 дни турнето ще даде възможност на всички фенове на високите скорости да изпробват различни модели коли със свободен тест драйв на място, да проверят изправността на своя Hyundai автомобил от лицензиран механик в центъра на своя град и да се срещнат на живо с  емблематичния радиоводещ. Само по радио N-JOY ще можете да научавате най-актуалната информация от пътешествието на Инспектора, който ежедневно ще ви развежда из интериора на всяка една кола с панорамни видеа, директно от шофьорското място. Очаквайте всеки ден в каналите на радио N-JOY ексклузивни новини, снимки и репортажи от мястото на събитията.

Националното Road Show тръгва от Пловдив на 3-ти юни и ще премине още през Стара Загора, Ямбол, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, Враца и София, където всеки фен на радио N-JOY и Hyundai ще има възможността да се включи в своеобразния празник на музиката, качествените коли и доброто настроение. Посетителите ще се запознаят с последните поколения на 4х4 моделите Santa Fe и Tucson N-Line, с динамичната KONA и        най-новият компактен модел на Hyundai i30.

Инспектор N-JOY ще продължи да подкрепя дългогодишната си зелена инициатива, като за почитателите му и тези на новите технологии, националното турне е приготвило революционните модели с алтернативно задвижване IONIQ – първият модел в света с три електрифицирани моторизации: hybrid, plug-in hybrid и electric, както и първият в света компактен SUV със 100% електрическо задвижване – Hyundai KONA Electric.

Повече от пътешествието на Hyundai Road Show от всяка една локация може да бъде намерено в каналите на радио N-JOY и Facebook страницата на Hyundai, където ежедневно ще се споделят ексклузивни новини и събития.