Водещият на новото вечерно шоу на bTV Николаос Цитиридис е избрал Юлиан Вергов за първия си гост в предаването довечера. Причините – страстта му към комедията и фактът, че първата голяма роля на актьора в ефира на bTV, става ясно от „Фейсбук“ страницата на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Юлиан Вергов и Стефания Колева бяха в главните роли в първия ситком на bTV - „Тя и той“. А по повод участието на актьора в новото вечерно шоу, екипът обещава „по-различен, забавен и съвсем непредсказуем разговор“.

Най-коментираното телевизионно предаване започва тази вечер от 22:30 часа по bTV, а името на водещия от гръцки произход Николаос Цитиридис се превърна в повод за многобройни шеги и закачки в социалните мрежи.

„Гърците ни завладяха освен с узо и море, и с ТВ програма. НАРОДЕ!“, „Най-после грък да дойде у нас, все ние - у тях“, „DMS #ЕДНОПОСОЧЕНБИЛЕТЗАГЪРЦИЯ“, „Гъркът, сбъднал американската мечта в България“, „Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши“, Не го знам кой е този Индивидис“ и „Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, ама поне да си беше сменил името този човек, ако живее 20 години тук!“ са само част от колоритните шеги по адрес на водещия.

Наричат го още „Сиктиридис“ и „Цикатридинис Супозиторис“.

Най-дългоочакваното шоу по телевизията ще се излъчва всеки делник преди късната емисия на bTV Новините. То ще следва формата на вечерно токшоу, познат в целия свят. Освен качествен хумор, ще предложи вълнуващи разговори с български и международни знаменитости и публични фигури, различни артистични изпълнения и допълнително видеосъдържание, заснето извън студиото.