В края на на настоящата седмица на гости в предаването "За града" по ефира на bTV Radio ще гостува Ева Пармакова. Тя ще представи своята нова песен "Ти губиш“ feat. Pavell & Venci Venc' .

Идеята за видеото на песента идва от нестандартния подарък, който Pavell прави на Venci Venc’ за рождения му ден през юни – индиански пера. Малко след това, двамата предлагат на Ева Пармакова сценарият за видеото да бъде под формата на игра с индианска тематика. Видеоклипът е и режисьорски дебют за Pavell, който си партнира с оператора Петко Андонов. Снимките продължават два дни, а локациите са две от най-красивите места в България - Крушунските водопади, област Ловеч, както и пещерата „Стълбицата“, където певицата смело слиза за снимките, въпреки табелата „Опасно за здравето!“.

17-годишната певица се занимава с музика от 5 годишна. Внучка е на златния оперен тенор Любомир Бодуров. Нейната звезда изгря на сцената на петия сезон на Х Фактор и представи таланта ѝ пред българската публика. След финала на предаването, Ева Пармакова, една от най-силните певици в отбора на Саня Армутлиева, се присъедини към лейбъла Вирджиния Рекърдс.