На 17 декември 2015 г. верига магазини „Фантастико“ откри нов супермаркет в гр. София, ж.к. .„Овча купел 1“. Търговският обект се намира на ул.«Любляна» №42А и ще обслужва кварталите Овча Купел, Княжево, Славия и Горна Баня.

Супермаркетът се разпростира на площ от 4930 кв.м. Разполага с подземен паркинг за своите клиенти (с над 50 паркоместа).Работното му време е от 7,30 ч до 24,00ч без почивен ден.

И тук „Фантастико“ залага на познатата, открояваща се модерна визия, търговско оборудване от водещи марки, богат асортимент от стоки, пресни плодове и зелунчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове.  Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топла витрина, зона за прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи.

При изграждането на супермаркета, районът и прилежащите площи са облагородени и озеленени. Предстои цялостното асфалтиране и реновиране ул. „Калояново“, като ще бъде изграден и пешеходен тротоар.

Новият супермаркет е 38-мият търговски обект на „Фантастико“. Чрез него веригата разкрива над 115 нови работни места. В рамките на магазина ще има още офиси за сключване на застраховки, за плащане на битови сметки и пункт за химическо чистене.