Финалистката от отбора на Иван Лечев в „Гласът на България“ – Ива Георгиева –  която се раздели с първото място на метри от финала, завърши нова песен и клип към нея. Тя е колаборация с британската група Clean Bandit и е нов прочит на техния супер хит “Mama”.

Песента е факт благодарение на отдадена работа на страхотните хора в екипа на bTV Media Group през последните два месеца. Проектът е едно от най-мащабните партньорства, реализирани с клиент на bTV Media Group.

Кампанията Tuborg Open x Clean Bandit x Iva Georgieva x Гласът на България стартира от Големия финал на популярното прайм-тайм шоу. Със скоростната реализация на участничката, това партньорство категорично разби мита, че медиите не правят нищо, за да развият талантите след участието им в ефир. Проектът включва множество рекламни активности във всички платформи на bTV Media Group и собствени комуникационни канали на Carlsberg. За първи път реализирахме premium prime time launch в bTV, като водещите на централна емисия на бТВ Новините обявиха песента и веднага след това зрителите имаха възможност първи да видят част от клипа. След това поетапно, песента бе качена в радио N-JOY, Spotify, iTunes, YouTube канала на bTV Media Group, bTV Cinema и bTV Comedy, както и в други канали.

Специални поздравления за изключителната екипна работа на колегите от всички отдели – Локални продукции, ТВ, дигитални и радио „Продажби“, Маркетинг, Правен, Програмен, Новини и актуални предавания и за специалният принос към проекта на Диана Сандалска и Магдалина Тотева.

Видеото към новата песен е публикувано ТУК преди два дни и вече има над 120К гледания.

Share, Engage, Reach MORE J

The Finalist in „Voice of Bulgaria“ Iva Georgieva recorded the cover of hit “ Mama“ in collaboration with the British band „Clean Bandit“