Събрали се, за да осъществят намерението на Вили Стоянов да направят програма с рок музика, Ния Петрова запя джаз с формация, водена от внука на Йосиф Цанков. Втората им среща с публиката ще е утре, а повече за развитието на музикалната връзка ще научите в предаването „За града“.

От 14 до 17 ч. по bTV Radio още – актрисата и режисьор Нина Димитрова повежда своите възпитаници от НАТФИЗ в пътешествие на живота чрез „РевизорЪт“ по Гогол. Хореографката Мила Искренова споделя изпитваната от всички нас любов към бляна чрез „Следобедът на един фавн“ на Дебюси в нова постановка на балет „Арабеск“.

В среща в предаването „Тази неделя“ великата Татяна Лолова ни напомни да ценим всеки момент на близост с хората около нас: „Щастието е да си допаднеш с отсрещния. Да имаш хора, с които ти е приятно.“ – каза тя в интервюто, което ще си припомним в програмата ни днес. На 7 април Татяна Лолова ще получи от Държавния сатиричен театър „Алеко Константинов“ наградата за цялостно творчество на името на един от незабравимите й партньори – Георги Калоянчев.

И още – създава ли завърналата се зима затруднения по пътищата? И как софиянци се сплотиха, за да съберат близо 200 чувала с отпадъци от градинка до блока, за да може вместо бунище тя да е място за игра на децата.