Светлана Тилкова - Алена представи хороскопът за месец април в предаването "За града". Какво да очакват различните зодии? И как ще се подредят звездите за Мария Бакалова в нощта на Оскарите, чуйте в интервюто на Тереза Захариева:

Оскарите тази година ще бъдат връчени на 25 април, в година на Меркурий, позволяващ обогатяване с нови знания, интелектуално израстване, общуване, нови възможности за развитие в професионално отношения - дата и ден с обща вибрация на духовно израстване, на успех, който могат да жънат интелектуалците, писателите, поетите но и всички занимаващите се с изкуство, сякаш датата е нарочно подбрана за тях. Денят е в знака Телец, подвластен на Венера, която е радетел за изява на красивото в живота, в отношенията и на сцената. 

Мария Бакалова е номинирана за Оскар в своята лична година на стабилност и хармония, в месец на емоции, но в ден  отново носител на стабилност, комбинирани заради нейните звездни аспекти с умение да е перфекционист в ролите си и във всичко, което предприема, с разум в ежедневното общуване, но с талант да е различна и ярко да свети когато е в роля - умения които ще продължи да развива и да гони нови и нови върхове.

Композината звездна карта между нейната и датата на връчване на наградите й носи глобална промяна, признание и материални успехи. Нека всички ние, нейните сънародници й пожелаем победа! Тя го заслужава!

**

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП АПРИЛ 2021

ОВЕН

Април ви подтиква да пътувате, да предприемете промени, които да освежат и осмислят вашия живот, да създадете фирма, ако личният ви хороскоп го позволява. Бъдете внимателни, за да не претърпите загуби заради предоверяване на приятели и познати, на които сте се доверили и сте им вярвали с години, но и от непредпазливост, без да осъзнавате, че са се променили. 

 

ТЕЛЕЦ

Трудно овладявате своята емоционалност и не ви е лесно да общувате, въпреки че това пасва на вашия характер. Бъдете внимателни и прозорливи за собствената си изгода. При задгранични пътувания също спазвайте законовите правила, стига да можете да пътувате, особено ако сте кола. Тактът и търпението няма да са ви присъщи и все пак е добре да си ги наложите. 

 

БЛИЗНАЦИ

През април се стремите да сте в хармония с околния свят и с най-близкото си обкръжение. Начинанията оставете за следващия месец. Можете да ги подготвите през този, да направите крачката през май, а през юни да гоните успех и нов връх. Стабилизирайте постигнатото и в личен, и в професионален план. Общувате с лекота и се чувствате добре във всяка среда. Блестите с остроумието си. 

 

РАК

През април се заемете с вашето интелектуално развитие и кариерно израстване. От вас зависи да анализирате и поправите грешките си, да се обогатите с нови знания, да промените мисленето на хора, които отказват да вървят напред, да наложите идеите си с лекота, но не бива да обсебвате околните. Ценете знанията и уменията на вашите колеги.

 

ЛЪВ

Имате подкрепата на Съдбата да постигнете материална стабилност. Приемете допълнителна, но краткосрочна работа, която не бива да отказвате, нито да искате помощта на вашите колеги. Ще се справите сами, а приходите си заслужават усърдието от ваша страна и по-голямото натоварване. 

 

ДЕВА

Емоцията замъглява изцяло разума ви и грешките, които допускате винаги при тези чести ваши състояния, са с непоправими негативни за вас последици. Ако имате намерение да поставяте ново начало не предизвиквате провала си заради нежеланието ви да чуете полезните странични съвети. Завършете започнатите  задачи. 

 

ВЕЗНИ

Април позволява без прибързаност да поставите ново начало в живота. Не бива само защото успявате в начинанията си, да правите опити да надскочите себе си и да изпреварите времето. Не сте склонни да се отказвате от целите си. Не е изключено да сте обградени от завист, защото  постигате сами успехите си. 

 

СКОРПИОН

През април бъдете отговорни, търпеливи, тактични и готови на компромиси, ако искате да оправите отношенията си и да постигнете целите си. Вярвате в успеха си, но не бива да сте наивно-доверчиви, а когато или ако ви измамят, да сте нападателни. От вас зависи да изясните отношенията си.

 

СТРЕЛЕЦ

През април сте решили да смените изцяло средата си, както и деловото си обкръжение, но ако действате импулсивно-емоционално, рискувате да се обградите с хора, които ви пречат и нямат желание да ви подкрепят. Не бива заради тях да съсипвате отношения градени с години.

 

КОЗИРОГ

През април според вас отношенията ви са отлични. Вярвате, че сте господари на положението и упражнявате контрол както на работното място, така и у дома. За вас е от огромно значение да работите сами и сами да сте си господари, защото не обичате подчинението. Бъдете внимателни с разходите.

 

ВОДОЛЕЙ

През април се радвате на запознанства, които разнообразяват ежедневието ви и са причина да се замислите над начина си на живот и да осъзнаете, че е време да го промените. Няма да ви липсват предложения за нова работа, които може да обмислите и приемете, ако готови за този допълнителен товар.

 

РИБИ

Април ви носи трудности, които ще ви изнервят, но е време да свикнете да не се притеснявате от препятствията, защото имате сили и умение да ги надмогнете. Въпреки трудностите месеца ви помага да постигнете планираното благодарение на собствения ви труд. Захванете ли се с някаква работа, я завършвате успешно.