Една от най-атрактивните съвременни поп изпълнителки INNA най-после ще зарадва хилядите си почитатели у нас със самостоятелен концерт!

Сексапилната румънка ще пее пред българска публика на 17 март в ДКС “Васил Левски”, Велико Търново.

Събитието е организирано от АРТ БГ и Община Велико Търново по повод празника на старопрестолния град и е част от културния му календар за 2019 г.  

Билетите за събитието вече са в продажба от Туристически информационен център Велико Търново и Eventim.bg на цени от 20 до 40 лв. и студентски билети от 15 лв.  

Предизвикала фурор още с първия си сингъл “Hot” през 2008 г. младата румънка за кратко се превръща в сензация на световна клубна сцена.  

Следващите три сингъла на певицата постигат успех в световен мащаб, което води до номинация на музикалните награди на MTV Европа 2009, а в началото на 2010-та сингълът „Hot“ достига номер 1 в класацията на Съединените щати „Билбордс хот денс еърплей“. Този сингъл озаглавява и дебютния албум на Inna.  

Следват множество участия в цяла Европа, като в началото на 2011-та година изпълнителката осъществява мащабно турне във Франция, Германия, Испания, Турция, Ливан и Румъния. Вторият студиен албум на Inna “ I Am the Club Rocker”излиза през октомври същата година и постига още по-голям успех в Северна Америка, включително и в Мексико, където е тотален хит.  

През последните десет години, няма престижна денс сцена, където да не присъстват хитовете на Inna. До този момент има издадени общо 5 албума, които покоряват челните места в световните музикални класации и продават милиони копия по цялото земно кълбо.  

INNA записва песни и пее изцяло на английски и испански език, което до голяма степен предопределя тоталния й успех, тъй като музиката и има универсално звучене за публиката по целия свят.  

Организаторите съветват всички да си закупят билети за екслузивния концерт на 17 март колкото се може по-рано, защото залата на ДКС Велико Търново разполага само с 2300 места, които се очаква да бъдат разграбни за броени дни.