bTV Radio подкрепя българския бизнес и покани Николай Петканов от Сдружение с нестопанска цел в обществена полза – Български Бизнес Форуми да гостува и да сподели повече за предстоящата бизнес конференция Innowave Summit 2018.

Цялото интервю с Николай Петканов можете да чуете тук:

 

Второто издание на събитието представя световни бизнес лидери от компании като Facebook, Google, Apple, SpaceX и Alibaba, които идват за първи път в България и, с цел представят едни от най-горещите идеи, теми и съдържание относно маркетинг, електронна търговия, блокчейн и други.

Над 60 световно признати маркетолози, мениджъри продажби и мениджъри във водещи европейски и международни компании, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента, ще вземат участие във второто издание, посветено на високите технологии – Innowave Summit 2018.

В интервю за радио N-JOY по-рано, Димитър Василев, организатор на предстоящата конференция, сподели, че: „Innowave Summit 2018" е събитие, което има за цел да направи Варна втори дигитален хъб на българската икономика … и  да помогне на българския бизнес да стане глобален. За да разберете как е възможно това, посетете събитието на 19-ти и 20-ти октомври във Фестивален и конгресен център - Варна. 

bTV Radio и радио N-JOY са медийни партньори на Innowave Summit 2018

Билети за Innowave Summit 2018 ТУК