Втората седмица от кампанията N-JOY Summer вече тече и емблематичният Инспектор N-JOY гостува на предаването „За града“, където с водещия Стефан Хранов ще поговорят малко повече за целите на кампанията.

За поредна година N-JOY се опитва да представи красотата на България, чрез снимки, интервюта и видео материали, като тази година N-JOY има специална мисия. Поп радиото застава в подкрепа на българския туризъм, защото екипът му вярва, че именно сега е моментът да си подадем ръка.

„Тази година е по-различна от досегашните, в които сме провеждали N-JOY Summer, никой не знае какво да очаква от лятото…Но ние вярваме, че България е прекрасна, направо чудесна и това което ни изумява е, че всяка година срещаме  все повече и повече интересни личности, които ни разкриват уникални неща за регионите“, разказва Инспектора.

Тази седмица радиото излъчва програмата си от региона на Велинград, след като предишната седмица кампанията посети района на Южното Черноморие. Не е за подценяване и региона на Западни Родопи, който предлага много различни алтернативи за туризъм като СПА, уикенд туризъм, планински и дори възможност за практикуване на екстремни спортове. Приключенията на Инспектора започват от удобствата на четири звездния Парк Хотел „Олимп” Велинград и ще се  превърнат в неповторим гид за най-интересните и забавни места от региона. Пригответе се да научите какво е родопска теснолинейка, какви водни атракции крие язовир Доспат, кои са кулинарните върхове на типичната родопска кухня и каква е тайната на водата във Велинград.

Чуйте цялото интервю на Генчо Генчев, познат още като емблематичния Инспектор N-JOY, с чаровния водещ на bTV Radio Стефан Хранов тук: