Първият онлайн концерт на групата „Intelligent Music Project” ще се състои днес от 21 ч. и може да бъде гледан пряко на Facebook страницата на „Intelligent Music Project” и студио “JENG”, с медийната подкрепата на bTV Radio и Jazz FM радио. Ситуацията, в която се намираме днес действително е изпитание за всички, но носи и някои позитиви – като възможността да отделяме повече време за (пре)откриване на изкуство.

Проектът  “Intelligent Music Project” на д-р Милен Врабевски е създаден преди десетилетие, но след първия албум към него се присъединява звезден екип от музиканти и се получава една супергрупа, в която връзката между членовете става все по-голяма. Днес можете да се настаните удобно и гледате ексклузивния LIVE концерт на едни от най-добрите български музиканти- Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Те ще изпълнят хитове от последните два албума на “Intelligent Music Project”- четвъртият студиен проект “Sorcery Inside”, както и “Life Motion”, който излезе през февруари 2020.

Присъединете се към първия онлайн концерт на „Intelligent Music Project”, който ще се излъчва от 21 ч. на живо от Фейсбук страницата на “Intelligent Music Project” и студио “JENG”. Достъпът до събитието е абсолютно безплатен, като всеки, желаещ да подкрепи “Intelligent Music Project”, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO - символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск.