В ефира на bTV Radio стартира нова рубриката под наслов „Фермата: Съединение – Българи с посока“. Всяка седмица в ефира на най-предпочитаното информационно радио ще ви срещаме с личните истории на успели българи, които са живели в чужбина, но са решили да върнат в родината си, за да се реализират. Ще ни гостуват още наши сънародници, избрали да останат в страната, защото виждат възможност с таланта и енергията си да допринесат за по-добър живот в България.

 Тази седмица в рубриката ни гостува Иван Христов - водещ и продуцент на реалити форматът "Фермата". С него ще обсъдим теми като емиграцията, защото хората в България са под 7 милиона, дори се оказва, че около 4 милиона българия живеят извън страната. Цялото интервю можете да чуете тук:

Рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ ще реферира към мотото на тазгодишното издание на реалитито - Съединение, представайки интересни теми като емиграция, бизнес реализация в България и чужбина, предприемачество, визия за развитието на България и бизнеса тук, както и на качеството на живот в страната ни в следващите 10-тина години.  

Следете рубриката „Фермата: Съединение – Българи с посока“ всяка сряда от 16ч. в ефира на bTV Radio.